Címlap
Tájékoztató
Bajnokságok
Versenynaptár
Hírek
Élő-pontok
Regisztrációk
Szabályzatok
Internetes Sakksuli
Kiadványok
Ifjúsági Sakkportál
Központi Sakkiskola
Termékek
Linkek
Elérhetőségek
oVerseny kereső
oEredmények (SMW)
oJátszmák (PGN)
oAdminisztráció
Facebook Magyar English
Diákolimpia 2013-2014
Ifjúsági versenyek 2014
Versenyszervezői adminisztráció
Versenyszervezői adminisztráció
A Magyar Sakkszövetség a versenyszervezőknek biztosít egy hozzáférési lehetőséget az internetes versenynaptárhoz. Egy előzetes regisztráció után versenyeik adatait feltölthetik az adatbázisba, amely a weblap Versenynaptár menüpontjában megjelenik.
A regisztrált versenyszervezők által végezhető tevékenységek:
  • Versenyek adatainak felvitele, versenykiírás (DOC), eredmények (SMW) és játszmák (PGN) feltöltése.
  • Saját adatok (e-mail cím) módosítása.
  • Jelszó változtatás.
Regisztráció
A versenyszervezői regisztráció e-mailben kérhető a Magyar Sakkszövetségtől a chess@chess.hu címen. A levélben adja meg nevét (lehet egyesületnév vagy cégnév is) és e-mail címét! A sikeres regisztrációról e-mailben kap értesítést. A versenyszervezői regisztráció nem keverendő össze az egyesületi intéző regisztrációjával, egy személy akár mindkettővel rendelkezhet.
Elfelejtett jelszó
Ha már rendelkezik versenyszervezői regisztrációval, de esetleg elfelejtette jelszavát, akkor az e-mail címének beírása után a Jelszókérés gombra klikkelve lekérheti azt.
Belépés
A versenyszervezői adminisztrációs rendszerbe a www.chess.hu/vadmin címen, vagy a Belépés gombra klikkelve lehet belépni. A megjelenő ablakban felhasználónévként az e-mail címet kell megadni. A sikeres belépés után megjelenő adminisztrációs felületen bal oldalon található a főmenü, a végezni kívánt tevékenység a megfelelő menüpontra klikkelve választható ki.
Elfelejtett jelszó
 
   
 
Belépés
FIDE-regisztráció
A versenynaptárban történő megjelenés nem oldja meg a hivatalos FIDE-regisztrációt, mert azt külön kérni kell a versenyszervezők, bírók figyelmébe ajánlott körlevélben foglaltak szerint!

MAGYAR SAKKSZöVETSéG
H-1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
Tel.: (36-1) 473-2360 Fax: (36-1) 331-9738
E-mail: chess@chess.hu