Címlap
Information
Championships
Tournaments
News
Ratings
Registrations
Regulations
Online Chess School
Publications
Youth Chess Portal
Central Chess School
Products
Links
Contacts
oVersenybírói adminisztráció
Facebook Magyar English
Diákolimpia 2013-2014
Ifjúsági versenyek 2014
Versenybírói adminisztráció
Versenybírói adminisztráció
A csapatbajnoki mérkőzéseket vezető versenybírók és a Magyar Sakkszövetség közötti kommunikáció jelentős része interneten keresztül történik. Minden versenybíró egy regisztráció során hozzáférést kap a Magyar Sakkszövetség versenybírói adminisztrációs rendszeréhez, amelynek használatával feltöltheti az általa vezetett csapatbajnoki mérkőzés eredményét, amely a weblap Bajnokságok menüpontjában jelenik meg.
A regisztrált versenybírók által végezhető tevékenységek:
  • Csapatbajnoki mérkőzések eredményeinek felvitele (csapat- és egyéni eredmények).
  • Saját adatok (e-mail cím) módosítása.
  • Jelszó változtatás.
Regisztráció
A versenybírói regisztráció külön kérés nélkül történik. A Magyar Sakkszövetség minden versenybírót regisztrál, aki csapatbajnoki mérkőzés vezetésére felkérést kap. A versenybírók a regisztrációról e-mailben kapnak értesítést.
Elfelejtett jelszó
Ha már rendelkezik versenybírói regisztrációval, de esetleg elfelejtette jelszavát, akkor az e-mail címének beírása után a Jelszókérés gombra klikkelve lekérheti azt.
Belépés
A versenybírói adminisztrációs rendszerbe a chess.hu/badmin címen, vagy a Belépés gombra klikkelve lehet belépni. A megjelenő ablakban felhasználónévként az e-mail címet kell megadni. A sikeres belépés után megjelenő adminisztrációs felületen bal oldalon található a főmenü, a végezni kívánt tevékenység a megfelelő menüpontra klikkelve választható ki.
Elfelejtett jelszó
 
   
 
Belépés

HUNGARIAN CHESS FEDERATION
H-1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
Tel.: (36-1) 473-2360 Fax: (36-1) 331-9738
E-mail: chess@chess.hu